SNABB SMÄRTFRI SÄKER – för alla hudtyper

Med Cellox 20 behandlar vi:

Oönskad hårväxt
Ytliga kärl
Rosacea
Pigmentfläckar
Åldersfläckar
Hudförbättring
Hudföryngring
Acne

Cellox har en kontrollerad puls som byggs upp blixtsnabbt till en säker nivå som bibehålls under en längre tid. När de skadliga pulstopparna elimineras blir behandlingen både säker och smärtfri. I kombination med ett termo-elektriskt kylsystem minskar risken för smärta även hos känsliga personer. Eftersom Cellox använder en betydligt lägre styrka än traditionell IPL minimerar man risken för pigmentförändringar och brännskador, samtidigt som man uppnår bättre resultat. Cellox kan användas även på mörkare hudtyper (upp till hudtyp 6).

Detta innebär att en behandling utförs på endast en tredjedel av tiden om man jämför med traditionell IPL. Den fungerar även på likväl ljus som mörk hud.

Vi erbjuder denna behandling på Holland Hair 92:an på Södermalm

Frågor om behandlingarna?
Maila: salongerna@hollandhair.se

PERMANENT HÅRBORTTAGNING med Cellox

Cellox är det senaste inom marknaden för hårborttagning. Det är en snabb och smärtfri behandling som minimerar risken för att håren växer ut igen. Den nya Cellox har en större kontaktyta mot huden och utförs med svepande rörelser, istället för pulserande vilket bland annat betyder att behandlingen går snabbare än någonsin.

Läs mer om Hårborttagning med Cellox!

Pris per behandling

ANSIKTE
Överläpp eller haka 650 kr
Överläpp & haka 1 200 kr

Pris per behandling

KROPP
Bikinilinjen 1 500 kr
Braziliansk 2 800 kr
Axiller (under armarna) 1 300 kr
Rygg 4 000 kr
Bröst & Mage 4 000 kr
Magsträng 800 kr
Nackhår 800 kr

Pris per behandling

ARMAR & BEN
Armar 2 000 kr
Händer 800 kr
Underben 2 000 kr
Hela ben 4 500 kr
Fötter 800 kr

Enstaka strån 350 kr

CELLOX HUDFÖRBÄTTRING

SKIN REJUVENATION Hudföryngring
Skin rejuvenation förbättrar åldersförändringar, fina acneärr och rodnader efter acneärr samt reducerar grova porer och fina linjer. Hudens nybildning av kollagen stimuleras och hudens åldrande motverkas, och ger en finare hy.
En riktig “askungebehandling” med synliga resultat redan efter en behandling. För ännu tydligare och mer långvariga resultat eller för den som vill ha hjälp med ett “specifikt problem” rekommenderar vi en kur om 3-6 behandlingar.

Läs mer om Skin Rejuvenation!

Pris per behandling

Ansikte 1 800 kr
Hals & dekolltage 1 800 kr
Ansikte, hals & dekolltage 3 000 kr
Handryggarna 650 kr

CELLOX HUDFÖRBÄTTRING

KÄRL & PIGMENT Hudförbättring
Cellox IPL-behandling påverkar och reducerar fina kärl i ansiktet, rodnader, rosacea, solskadad hud, pigmenteringar och pigmentfläckar.

Läs mer om kärlreducering!

Pris per behandling

Enstaka kärl eller pigment 650 kr
Kinder 900 kr
Kinder & haka 1 200 kr
Ansikte 1 800 kr
Dekolltage 1 800 kr
Handryggarna 650 kr

KURPRISER Köp en kur om flera tillfällen på en gång

Cellox Kur 1
6 tillfällen eller fler 30% rabatt

Cellox Kur 2
3 tillfällen 15% rabatt

Nya Cellox är så snabb att du hinner ta en behandling på din lunch – utan att behöva hoppa över maten. Tekniken är en vidareutveckling av traditionell IPL-teknik men ligger numera väldigt nära lasertekniken vad beträffar såväl stabilitet som säkerhet och snabbhet.

Om Cellox

Hur går behandlingen till? En lotion appliceras på det område som ska behandlas. Du får ett par mörka glasögon på dig för att skydda dina ögon mot det högintensiva ljuset. En safir förs över behandlingsområdet och intensiva ljuspulser träffar huden. Behandlingen är inte smärtsam. En lätt rodnad kan däremot förekomma beroende på hudens känslighet men brukar i så fall lägga sig till dagen efter. Du kan återgå till arbetet direkt efter behandlingen.

Vad händer? Ljuset passerar översta hudlagret, utan att påverka eller skada detta. Sedan absorberas ljuset av kärl och pigment och omvandlas till värme. Det gör att kärlen drar ihop sig, och pigmenten bleknar. Efter varje behandling känns huden mjukare och får en jämnare ton. Kollagenhalten och elasticiteten ökar. Din hud blir slätare och får ett ungdomligare utseende.

Vad kan jag förvänta mig? Resultatet varierar eftersom varje människa är unik. Många faktorer spelar in när det gäller hudens åldrande t.ex. stress, solning, rökning och alkohol.

Vilka områden kan behandlas? Föryngring av huden kan utföras i ansiktet och på hals, dekolletage och handryggar. Hårborttagning kan utföras på i stort sett alla områden på kroppen.

Ansiktsrodnad Rosacea även kallad vuxenacne är en hudsjukdom som drabbar centrala delar av ansiktet och orsakar hudrodnad så som röda kinder, röd näsa, inflammerade knottror och finnar. IPL behandlar effektivt de vidgade blodkärlen och tendensen att rodna. Episoder med finnar och knottror minskar också markant. Svåra tillstånd, mycket aktiv rosacea med många utslag, behandlas först medicinskt av läkare med antibiotika i kräm- eller tablettform före IPL behandling.

Hur många behandlingar? Antalet behandlingar som krävs beror på typen av hudproblem. I genomsnitt krävs en serie av två till fem behandlingar, med ett intervall på ca fyra veckor. Det kan vara nödvändigt att göra återbehandlingar efter tre till sex månader. Vid hårborttagning rekommenderas en intervall på 6-8 veckor mellan behandlingarna. Några behöver endast tre behandlingar medan andra behöver 6-8 behandlingar för att bli av med hårväxten på det behandlade området permanent.

HUDFÖRYNGRING

Hur fungerar en hudföryngring? Cellox ljuspulser stimulerar hudens nybildning av kollagen och huden får en jämnare ton och ger ett jämnare och slätare intryck.

Hur många behandlingar krävs? Resultatet syns direkt efter första behandlingen men för ett maximerat och långvarigt resultat rekommenderas 4-6 behandlingar med 3-4 veckors mellanrum.

YTLIGA KÄRL

Vad händer med ytliga kärl under behandlingen? Det som sker är att blodkärlen absorberar ljuset som omvandlas till värme och därför koaguleras. Man kan få en lätt rodnad och en värmekänsla det första dygnet.

Vad händer efter behandlingen? Oftast tar det cirka tre veckor innan man ser att kärlet reducerats. Det kan bli en rodnad eller ett litet blåmärke som sedan försvinner. Om det är ett litet kärl kan man få omedelbar effekt i och med att kärlen drar ihop sig.

Hur många behandlingar krävs? Det rekommenderas 3-5 behandlingar med 3-4 veckors mellanrum.

PIGMENTERINGAR

Vad händer med pigmenterinar efter behandlingen? Efter behandling kan området som behandlats se lite “smutsigt” ut. Det som sker är att pigmentet kryper upp till ytan (epidemis) där det efter cirka 5-12 dagar flagnas bort.

Hur många behandlingar krävs? Det rekommenderas 3-5 behandlingar med 3-4 veckors mellanrum.

Att tänka på före och efter behandling Undvik solning cirka en månad före/efter behandling. Även solspray bör undvikas cirka två veckor före behandling. Undvik också träning det första dygnet efter behandling.

Har du bokat tid för en Celloxbehandling?

INFÖR BEHANDLING

 Kika in på den här länken innan behandling.