VI ÄR VASSA PÅ FÄRG!

Vi är stolta över vår yrkeskunskap och har en stor förståelse och kunskap om hur hår och färg fungerar. Oavsett om du är sugen på en större förändring eller kanske bara sudda ut den tråkiga utväxten så kan du lita på oss.

När det gäller större och mer dramatiska färgförändringar så är den inledande konsultationen alltid av största vikt. Vad håret har varit med om tidigare, hårets kvalitet och kondition, dina önskningar tillsammans med det vi kallar grundläran om hår och hårfärg är det som slutligen ger oss resultatet. Antingen redan i dag eller kanske enligt en lite mer långsiktig plan.

Vi tar inga genvägar, vi kan färg.

Välkommen till oss!

SLINGOR & EFFEKTER!

Folieslingor – 1/2 huvud & helt huvud

Effekter & personliga detaljer

Ombré & Somré

Bayalage

Frihandstekniker

VI KAN FÄRG!

Single Color – permanent hårfärg

Single Color – intensivtoning

Double Color

Multi Color

Color Correction

LUXURY BLOND
I bland behöver man inte ändra så mycket för att det ska kännas fräschare och lyxigare. En ny bottenfärg med vår ammoniakfria Color Insider, några slingor för att skapa liv och en nyansering för glans och vård på längderna.
Färg & klippning: Marina Holland

Vi arbetar med MATRIX färgsortiment

Color.Insider är MATRIX permanenta hårfärg med mängder av möjligheter.
Vi älskar att den är helt ammoniakfri och du kommer bli överraskad över att den här HELT utan doft. Detta gör den skonsam för både frisör, dig som kund och din hårbotten. Färgerna levereras in i hårstrået med hjälp av den modernaste oljeteknologin vilket gör att påverkan på hårstrået blir minimal och färgerna blir långvariga och otroligt glansiga med ett hälsosamt hår som resultat.

Color Sync är MATRIX ammoniakfria toning som vi arbetat med i många år.
Den är otroligt konditionerande och bygger upp håret med stärkande polymerer, ceramider och återfuktande aprikosolja. Den skonsamma infärgningen och den avancerade teknologin ger oss mängder av möjligheter, fantastisk glans och en lång hållbarhet.
Tillsammans med slingor eller blekning av olika slag är Color Sync oslagbar att nyansera med.

Socolor CULT är MATRIX nyaste tillskott i färgfamiljen. Färgstarka nyanser som antingen ger en explosion av färg eller späds ut till sobra pasteller.

CANDY HAIR med SOCOLOR CULT

Färgsprakande med flera olika pastellnyanser men samtidigt sofistikerat och elegant.
Hår & styling: Marina Holland