När det kommer nya produkter till salongen så känner vi frisörer oss som barn på julafton.
Vi älskar helt enkelt nyheter och kan lova att vi speciellt älskar den här nyheten.

Vi hade fått små “teasers” om BOND ett bra tag under hösten och Marina, vår chef har varit med och testat den under snart ett halvårs tid så när det äntligen var dags för oss att åka till Matrix huvudkontor i Alvik den 10 november för frukost och utbildning var vi så klart supertaggade. Kändes ännu mer spännande eftersom den faktiskt inte var lanserad ännu utan vi var första salong i Sverige att få denna nyhet.

Ok, så nu till denna mystiska BOND. Vad är det egentligen? Och hur fungerar den?

BOND Ultim8 är ett skyddade och vårdande system anpassat för Matrix produkter.
Det är ett problem i dag jämfört med för, säg 10 år sedan att vi och våra kunder önskar göra stora förändringar på våra hår hela tiden. Håren får utstå stor påfrestning genom blekningar, färgningar, värmeverktyg och styling. Många kunder vill byta hårfärg väldigt ofta och det blir så klart då på bekostnad av hårets kondition.

BOND Ultim8 har 8 fördelar i 1 system:
1. Hjälper till att skydda hårfibrerna vid blekning och uppljusning
2. Ger förväntat lyft/uppljusning vid blekning
3. Ingen förändring av färgrecepten behövs
4. Ingen ny verkningstid behövs
5. Förhindrar skador!!!!!!
6. Gör håret blankare!!!!!
7. Ger vård!!!!!
8. Håret känns friskare och mjukare!!!!!

Det här håret har ENDAST fått en djupare och mer mutstig färg i botten. Längderna har inte fått någon färg ALLS utan ENDAST BOND Ultim8. Är det inte fantastiskt hur glansen och lystern kom fram så säg?!
We <3 BOND!

 

BOND Ultim8 fungerar som så att den blandas i färgen eller blekningen och verkar tillsammans med den under processens gång. Det kallas Step 1. När färgprocessen och färgen eller blekningen sköljts ur appliceras Step 2 i håret i schamponeringen och får verka i 10 minuter. Därefter schamponeras håret som vanligt.
Det man nu kommer uppleva är att håret känns oerhört mycket mjukare, följsammare, mindre frissigt och “bångstyrigt”, glansigare och mjukare. BOND har tagit hand om hårets insida och utsida under färg eller blekningsprocessen.

Man kan även använda BOND Ultim8 som en enskild behandling utan att blanda den i färg. Då fungerar den som en “rensande” och stärkande behandling. Detta passar otroligt bra för exempelvis blonda hår som fått en matt känsla, kanske samlat på sig beläggningar från stylingprodukter, nyanseringar, metaller, mineraler, klor, damm och smuts. Efter en sån enskild behandling strålar verkligen håret och många känner sig ljusare efteråt eftersom beläggningarna är borta.

När du gjort en BOND på salongen så kan du även köpa med dig en tub med BOND Step 3 hem. En “pre-shampoo-treatment” som man gör ungefär en gång per vecka för att vårda och bibehålla resultatet av BOND på salongen. En ljuvlig kräm som vårdar och ger en så skön känsla till håret.

Under de veckor vi hittills haft BOND Ultim8 på salongerna har vi gjort MÄNGDER av superfina behandlingar och både vi och våra kunder är så nöjda.
Välkommen att fråga oss om BOND nästa gång vi ses 🙂

 

 

Den här kunden var nöjd med färgen på sina längder och fick en ny bottenfärg för att fräscha upp utväxten och täcka de små grå stråna sedan gjorde vi vår härliga intensivtoning Color Sync, men bara CLEAR (alltså helt utan färg, bara glans) + BOND Ultim8 på längderna. Alltså, håret kändes som helt nytt!! Vilken glans och vilken ljuvlig formbarhet håret fick. Ett riktigt svall.

 

 

Den här kunden kämpar mot beläggningar och grönt hår på grund av metaller i vatten från egen brunn.
Här har kunden fått en bottenfärg och sedan har hela längderna på håret endast behandlats med BOND Ultim8 för att rensa, stärka och få bort alla beläggningar.
Fint eller hur?!