Bröllop, bröllop, bröllop!
Vi har trendspanat och kikat lite närmare på klänningar, stilar och hår inför årets bröllopssäsong och delat upp dem i tre olika linjer.

Oavsett vad man är sugen på så är personlighet och att man känner sig som sitt vackraste jag och inte utklädd utan uppklädd det viktigaste för en brud på sin bröllopsdag <3

 

ENKEL ELEGANS

Elegans och enkelhet går aldrig ur tiden. Stilrena klänningar med enkla linjer tillsammans med stramare frisyrer är en look som alltid fungerar. En stramare knut, kanske med detaljer i form av pärlor eller stenar för att utsmycka frisyren med. Till det en tidlöst klassisk makeup är en riktig vinnarlook.

 

 

GLAMORÖST med SPETS

Glamoröst med en touch av filmstjärna från 40-talet. Spets klänningar i mjuka brutna vita toner i valfri längd. Håren dom passar till är blanka, välfriserade frisyrer, gärna med detaljer av vågor i fronten och på sidorna. Utsläppt eller samlat i en knut i nacken, gärna lite på sidan om mitten.

 

BOHEMISKT 70-tal

Bohemiskt med en lös och ledig känsla som andas romatik och vackra sommardagar. Passar perfekt för utomhusbröllopet. Håren är utsläppta och vågiga eller lockiga. Detaljer som flätor, färska blommor och kanske en blomsterkrans gör den här looken total.