VI KAN HÅR!

KVALITET – KUNSKAP – KÄNSLA – SERVICE

 

HÅRVÅRDSMENY
För din valfrihet kan du välja prisnivå på våra behandlingar beroende på frisörens kunskap och erfarenhet.
Hos oss träffar du frisörer i kategorierna: Senior Hairdresser, Hairdresser, Junior Hairdresser och Trainee. Under skolterminerna har vi ofta även skolelever under kategorin Junior Trainee.

KLIPPNING
Hos oss är alla välkomna! Vi utgår från personlighet, önskemål och hårtyp när vi tillsammans med dig i den inledande konsultationen kommer fram till en frisyr. Schamponering, hårbottenmassage och föning ingår alltid.

Välj mellan:
Klippning med föning (fd damer) 1 tim
Klippning med styling (fd herrar) 45 min
Klippning 10-13 år tjejer & killar
Barnklippning upp till 9 år

FÄRGBEHANDLINGAR – Vi kan färg!

Single Color toning eller färg
Vi har valt att arbeta med MATRIX fantastiska färgsystem. Avancerad och modern teknologi anpassad efter dagens behov. Single color innebär den typ av behandling när du önskar en färg i hela håret eller “bara” är intresserad av att färga utväxten. Behöver längderna fräschas upp i samband med bottenfärgningen så ingår det alltid.
Välj Single Color toning eller Single color färg i tidsbokningen.

DOUBLE COLOR
En kombination av två färger. Antingen som olika partier och effekter eller som slingor och ytterligare en färg på delar eller resten av håret.

MULTI COLOR
En kombination av tre eller fler färger. En personlig, kreativ, och inspirerande färgsättning. Lugn och ton i ton eller en explosion av färger, allt är möjligt.

BALAYAGE FRIHANDSTEKNIKER
Balayage är en av de nyaste teknikerna inom färgning och naturligtvis är vi uppdaterade.
Balayage är en teknik där ljusare “slingor” och effekter målas in med hjälp av olika frihandstekniker. Slingorna packas alltså inte in i folie som man annars traditionellt gör. Däremot kan man beroende på hår använda folie, plast eller bomull för att separera sektionerna i håret från varandra.Med Balayage skapas mjuka skiftningar i håret utan skarpa kanter. För att gå från mörkt till betydligt ljusare rekommenderas flera upprepade behandlingar eller en kombination av Balayage och en slingteknik.

COLOR CORRECTION – Ibland krävs det lite mer
Vi är experter på färg och har god kunskap om hur hår och färg fungerar – hos oss är du i trygga händer. Oavsett om det gäller avfärgningar eller andra avancerade färgkorrigeringar tar vi alltid hänsyn till hårets kondition och arbetar stegvis fram ett fint färgresultat. Ibland krävs det att man kombinerar med en återuppbyggande proteinbehandling och då ingår det alltid i priset. Konsultera oss gärna för att få expertråd om vad som passar just ditt hår bäst.

Denna behandling är ej bokningsbar online utan bokas endast hos oss i salongerna för att vi skall kunna ge dig råd om vad som behövs för just ditt hår.

FOLIESLINGOR
Vi gör alla våra slingor i folie för absolut bästa resultat. Täta och tunna eller färre och tydligare, en färg eller flera, allt är möjligt med folieslingor. Är det blonda slingor så ingår alltid en konditionerande nyansering för bästa resultat och vi kan tillsammans välja mellan en rad olika nyanser.
Välj mellan: ½ huvud folieslingor eller Helt huvud folieslingor.

STRUKTURBEHANDLINGAR

Har man naturliga lockar vill man ofta bli av med dom och har man naturligt rakt och platt hår önskar man ofta lite mer rörelse och volym. Med olika typer av strukturbehandlingar kan vi göra ”underverk”.

Permanenter
Oavsett om du är sugen på bara lite rörelse och volym i håret eller större förändring så går det att skapa mängder av olika fina resultat. Med aktuella rullningstekniker och Matrix fina och vårdande produkter kan vi skapa lockar, rörelse och struktur i ditt hår.
Kontakta oss gärna för konsultation eller bokning.

Opti.smooth – drömmen om rakt hår är sann
Opti.smooth är en fantastisk behandling från Matrix som finns i två varianter beroende på vad önskemålet är med ditt hår. Alla hos oss är experter på att utföra Opti.smooth behandlingarna och har MATRIX Opti.smooth certifikat.

Opti.smooth Heat
För dig som vill ha helt rakt och slätt hår varje dag. Resultatet varar permanent och det enda du behöver göra är att boka tid för att göra en utväxtbehandling, vanligtvis mellan 7 och 10 månader efter din första Opti.smooth Heat behandling. Opti.smooth Heat tar endast 3-4 timmar på salongen, beroende på hårets längd och tjocklek.

Opti.smooth Cold
För dig som tycker om dina lockar men önskar mer kontroll, lugnare lockar och mindre frissighet. Alltså – mjukare lockar, styla-och-gå hår. Resultatet varar mellan 2 och 4 månader och behandlingen tar ungefär 1½ timme på salongen.

Biolage TREATMENTS – Hårets kondition och ditt välbefinnande i fokus!

Ett hår utsätts dagligen för stora påfrestningar. Föning, värmetänger, kemiska behandlingar, styling, yttre miljöpåverkan mm försvagar hårstrået och du märker det genom att det ex blir torrt, statiskt, svagt, glanslöst och svårt att forma.

Med Biolage Treatments får ditt ny näring, styrka och smidighet. Det finns ett flertal olika kurer för hår och hårbotten att välja mellan beroende på utgångsläge och önskemål. Tillsammans med salongsbehandlingar får du även en stunds härlig avkoppling med en extra hårbottenmassage. Boka en Biolage Treatment i samband med ditt nästa besök.

Onlinebokning & färgbehandlingar
Om Du ska göra en färgförändring, är det viktigt att Du kontaktar oss, innan ditt besök, i följande fall:
-Om Du vet med dig att Du har ett mer tidskrävande hår eller ska göra en stor förändring, Mörk till ljus och tvärtom.
-Om Du har egen brunn eller badat i pool.
-Om Du har använt dig av färgbomber. Särskilt Revlons. 
-Om Du har använt sprayblond eller ekofärg i ditt hår.
-Om Du har använt en så kallad Root Touch up. En färgad spray som döljer din utväxt (dock inte den som är köpt hos oss).
-Om Du har ett väldigt långt, tjockt eller tidskrävande hår.
Det är viktigt att Du hör av dig per telefon 08-555 53500 om något av dessa påståenden stämmer. Detta för att vi ska ha möjlighet att avsätta rätt tid till Ditt besök.