Hej. Det är jag som är Marina Holland och jag vill hälsa dig varmt välkommen till våra salonger.
Oavsett om du är sugen på en större förändring eller kanske bara en avkopplande stund, bli lite ompysslad eller bli av med den där lite trista utväxten så kan du lita på vår yrkeskunskap och att vi alltid sätter ditt välbefinnande i fokus. Jag är så oerhört stolt över våra  fina salonger i Stockholm och att vårt team med frisörer och hudterapeuter står för KVALITET, KREATIVITET, KUNSKAP & SERVICE i mötet med våra kunder varje dag.  Vi har sedan i början av 2014 en egen bokningscentral som tar emot alla inkommande samtal så att frisörerna i salongerna kan fokusera på dig som kund istället för att svara i telefon.
Vårt mål är att du ska känna dig ompysslad, vacker och nöjd.

Varmt välkommen till oss!

Holland Hair south
Ringvägen 108
116 61 Stockholm
T-bana: Skanstull
Mail: south@hollandhair.se

Holland Hair 92:an
Ringvägen 92
118 60 Stockholm
T-bana: Skanstull
Mail: 92an@hollandhair.se

Holland Hair vasastan
Västmannagatan 55
113 25 Stockholm
T-bana: Odenplan
Mail: vasastan@hollandhair.se

Från och med den 24 maj stänger vi dörrarna till Holland Hair west och du kan så klart fortfarande träffa våra duktiga frisörer Katja och Vincent på våra andra salonger.

Katja hittar du tillsammans med teamet i Vasastan. Endast två tunnelbanestationer från Lindhagensplan.
Vincent hittar du omväxlande i Vasastan och på 92:an på Södermalm.

 

Det är jag som är Julia och det är oftast mig du träffar på om du ringer till oss. Jag sköter nämligen vår telefonväxel och våra bokningar. Vill du bli tala med någon speciell salong så kopplar jag dig lätt vidare. Skulle jag inte vara på plats eller om väntande samtal blir många väljer du enkelt:
#1 för Holland Hair south

#3 för Holland Hair vasastan
#4 för Holland Hair 92:an

Vill du kontakta mig via mail så gör du det på: julia.holland@hollandhair.se
Vi kan dessvärre inte ta emot bokningar och avbokningar via mail.

Vill du maila oss frågor om behandlingar?

Maila oss då på: salongerna@hollandhair.se
Undvik gärna att maila samma fråga till fler mailadresser.

Vänligen ta del av vår avbokningspolicy.

Eventuell avbokning/ändring av tid skall ske senast 24 timmar före utsatt tid via telefon (ej via telefonsvarare eller mail). Avbokning av extensions och Opti.smoothbehandlingar, 48 timmar innan utsatt tid. Ej avbokad tid eller för sent avbokad tid debiteras med 75% av behandlingspriset.

Presentkort Vi säljer presentkort i alla salongerna och du kan självklart välja belopp fritt. Presentkorten har en giltighetstid på 1 år och kan användas som betalning för behandlingar eller produkter i någon av våra fyra salonger. Vi har två olika varianter på presentkort. Ett för hårvård och ett för skönhetsvård. Självklart kan du använda båda till allt, det är bara utseendet som skiljer dom åt.
Varmt välkommen att köpa presentkort hos oss!

Betalningsalternativ Vi erbjuder kortbetalning med alla de vanligaste kredit- och betalkorten, kontantbetalning samt vid speciella fall även betalning med Swish. Vi har dessvärre inte möjlighet att erbjuda betalning via faktura. 

Åldersgräns Vi följer läkemedelsverket rekommendationer om åldersgräns på 16 år för alla färgbehandlingar som kommer i kontakt med hårbotten.
Du som vårdnadshavare ska alltid medverka på konsultationen om ditt barn vill göra en färgförändring innan sin 18-årsdag.  Ansvaret på att detta följs ligger hos vårdnadshavaren.

Onlinebokning & färgbehandlingar
Om Du ska göra en färgförändring, är det viktigt att Du kontaktar oss, innan ditt besök,  i följande fall:
-Om Du vet med dig att Du har ett mer tidskrävande hår eller ska göra en stor förändring, Mörk till ljus och tvärtom.
-Om Du har egen brunn eller badat i pool.
-Om Du har använt dig av färgbomber. Särskilt Revlons.
-Om Du har använt sprayblond eller ekofärg i ditt hår.
-Om Du har använt en så kallad Root Touch up. En färgad spray som döljer din utväxt (dock inte den som är köpt hos oss).
-Om Du har ett väldigt långt, tjockt eller tidskrävande hår.
Det är viktigt att Du hör av dig per telefon 08-555 53500 om något av dessa påståenden stämmer. Detta för att vi ska ha möjlighet att avsätta rätt tid till Ditt besök.