Hej. Det är jag som är Marina Holland och jag vill hälsa dig varmt välkommen till våra salonger. Oavsett om du är sugen på en större förändring eller kanske bara en avkopplande stund, bli lite ompysslad eller bli av med den där lite trista utväxten så kan du lita på vår yrkeskunskap och att vi alltid sätter ditt välbefinnande i fokus. Jag är så oerhört stolt över våra fyra fina salonger i Stockholm och att vårt team med frisörer och skönhetsterapeuter står för KVALITET, KREATIVITET, KUNSKAP & SERVICE i mötet med våra kunder varje dag. På bara drygt fyra år har vi vuxit från en salong till hela fyra salonger och lanserat nya behandlingar på löpande band. Vi har även sedan i början av 2014 en egen bokningscentral som tar emot alla inkommande samtal så att frisörerna i salongerna kan fokusera på dig som kund istället för att svara i telefon. Vårt mål är att du ska känna dig ompysslad, vacker och nöjd.

Varmt välkommen till oss!

Holland Hair south
Ringvägen 108
116 61 Stockholm
T-bana: Skanstull
Mail: south@hollandhair.se

Holland Hair 92:an
Ringvägen 92
118 60 Stockholm
T-bana: Skanstull
Mail: 92an@hollandhair.se

Holland Hair west
Lindhagensgatan 49
112 43 Stockholm
T-bana: Thorildsplan
Mail: west@hollandhair.se

Holland Hair vasastan
Västmannagatan 55
113 25 Stockholm
T-bana: Odenplan
Mail: vasastan@hollandhair.se

Det är jag som är Julia och det är oftast mig du träffar på om du ringer till oss. Jag sköter nämligen vår telefonväxel och våra bokningar. Vill du bli tala med någon speciell salong så kopplar jag dig lätt vidare. Skulle jag inte vara på plats eller om väntande samtal blir många väljer du enkelt:
#1 för Holland Hair south
#2 för Holland Hair west
#3 för Holland Hair vasastan
#4 för Holland Hair 92:an

Vill du kontakta mig via mail så gör du det på: julia.holland@hollandhair.se
Vi kan dessvärre inte ta emot bokningar och avbokningar via mail.

Vill du maila oss frågor om behandlingar?

Maila oss då på: salongerna@hollandhair.se
Undvik gärna att maila samma fråga till fler mailadresser.

Vänligen ta del av vår avbokningspolicy.

Eventuell avbokning/ändring av tid skall ske senast 24 timmar före utsatt tid via telefon (ej via telefonsvarare eller mail). Avbokning av extensions och Opti.smoothbehandlingar, 48 timmar innan utsatt tid. Ej avbokad tid eller för sent avbokad tid debiteras med 75% av behandlingspriset.

Presentkort Vi säljer presentkort i alla salongerna och du kan självklart välja belopp fritt. Presentkorten har en giltighetstid på 1 år och kan användas som betalning för behandlingar eller produkter i någon av våra fyra salonger. Vi har två olika varianter på presentkort. Ett för hårvård och ett för skönhetsvård. Självklart kan du använda båda till allt, det är bara utseendet som skiljer dom åt.
Varmt välkommen att köpa presentkort hos oss!

Betalningsalternativ Vi erbjuder kortbetalning med alla de vanligaste kredit- och betalkorten, kontantbetalning samt vid speciella fall även betalning med Swish. Vi har dessvärre inte möjlighet att erbjuda betalning via faktura om inte fakturaförfrågan gjorts i förväg. Då med kompletta person eller företagsuppgifter.