Öronhåltagning

Hål i öronen – nickelfritt, sterilt och säkert
Vi arbetar med Blomdahls Earpiercing System
Hudvänliga smycken utvecklade i samråd med hudläkare.

Inga kompromisser, endast speciellt utvald ren titan eller plast av medicinsk kvalitet. Alla Blomdahls smycken levereras i en förseglad förpackning som garanterar att du är den första som kommer i kontakt med smycket! Allt för din säkerhet.
Välkommen till oss!

Låset är nyckeln till god läkning

När det kommer luft till det nytagna hålet i örat läker det bättre. Därför sitter Blomdahls lås alltid fast längst ut på stiftet och kapslar in spetsen. Låset går därmed inte att föra in på stiftet som på vanliga örhängen. På så sätt kommer det alltid luft till det nytagna hålet.

Luftigt med längre stift

För att det nytagna hålet ska hållas luftigt och läka utan problem, är det viktigt att håltagningsörhängets stift är lagom långt. Men olika örsnibbar är olika tjocka. För lite kraftigare örsnibbar har Blomdahl därför håltagningsörhängen med extra långa stift.

Säkrare att byta örhängen

Efter läkningsperioden kan du ta ut håltagningsörhängena och sätta i andra örhängen. Men huden som bildats är tunn och skör, och det tar upp till ett år innan hålen är helt läkta. Hålen har också en tendens att krympa. Blomdahls håltagningsörhängen är därför gjorda för att hålen ska bli en aning större i början och därmed inte skadas lika lätt när du byter örhängen.