Pedikyr

Trots att fötterna är en av de mest känsliga och utsatta delarna av vår kropp är vi generellt inte så snälla mot dem. Vi står på dem hela dagen, pressar ned dem i smala spetsiga skor men ändå vårdar vi dem inte lika ofta som vi gör med exempelvis hud och hår.

Vi har en rad härliga behandlingar för alla typer av fötter.

Klassisk resultatinriktad fotvård

Den klassiska pedikyren fokuserar på förhårdnader, nagelvård och resultatinriktad vård av hela foten.

Ett mjukgörande fotbad med fotskrubb, nagelvård, borttagning av ex liktornar, förhårdnader och filning av foten. Behandlingen avslutas med en avslappnade fotmassage.

Välj mellan Klassisk pedikyr utan packning, passar lika bra för män som för kvinnor och tar 60 minuter eller Klassisk pedikyr med lackning, 75 minuter.

Avkopplande SPA-pedikyr

SPA-pedikyr är en svalkande och föryngrande behandling som lämpar sig för dig som har friska fötter och som vill ha en härlig avkopplande upplevelse och lena fötter som resultat.

En lyxig spa-upplevelse som ger fötterna extra verksam och kärleksfull vård, tack vare en rad exklusiva och avancerad produkter baserade på naturliga marinextrakt. Avslutningsvis får du njuta av en avkopplande fot och underbensmassage med en härlig massageolja med bland annat sandelträ för en lugnande och avkopplande effekt. Snabbpolering av tånaglarna ingår alltid.

BEHANDLINGAR & PRISER

Damernas & Herrarnas klassiska pedikyr
(50 min)
620 kr

Damernas klassiska pedikyr inkl lackning
(70 min)
750 kr

SPA-pedikyr
(40 min)
495 kr

Tillval:
Lackning 100 kr
Shellac 350 kr
* Shellac är ett nagellack som håller i upp till 3 veckor (på tånaglarna oftast ännu längre) tack vare sin specifika formula och härdas i UV-lampa

QUICK-FIX meny för fötter

Fotmassage (25 min)
425 kr

Nagelfix & Shellac (40 min)
450 kr

Kombinationsbehandling:
Shellac mini-manikyr & snabb nagelfix samt Shellac på tånaglarna
från 875 kr*
* vid mer omfattande nagelfix till kommer ett tillägg