Hos oss kan du välja prisnivå efter frisörens utbildning och erfarenhet.

Senior Hairdresser
Erfaren frisör med gesällbrev som utför alla behandlingar med stor yrkesskicklighet och längre yrkeserfarenhet.

Junior Hairdresser
Mellannivån mellan Trainee och Hairdresser. Arbetar självständigt som frisör efter sin Traineetid, arbetar upp tempo och kunskapsbanken innan gesällprov avläggs. Utför alla behandlingar med handledning vid behov.

Hairdresser
Färdigutbildad frisör med gesällbrev (eller i vissa fall motsvarande) som utför alla behandlingar med kunskap och expertis.

Trainee
Är klar med sin grundläggande skolutbildning och har oftast startat sin Traineeanställning på salong. Utför de flesta behandlingarna med handledning och rådgivning från frisör och fortfarande med längre behandlingstider för att hinna med att göra noggranna behandlingar. Under den här nivån ligger fokus på att bredda sitt register i tekniker inom både klippning och färg för att så småningom ha ett jätte stort bibliotek att välja mellan inför varje kund och varje behandling.

Junior Trainee
Under grundutbildning. På den här nivån varvar man modeller och elevkunder beroende på vad fokus i utbildningen ligger på. Långa behandlingstider och mer omfattande vägledning och guidning från frisör.