Wedding Fair Stockholm 2017

Lördagen den 28:e Januari befann sig Junior Team, Johanna, Linn och Erika från Holland Hair på bröllopsmässan Wedding Fair.

En fantastisk dag med många glada besökare och inspirerande utställare.

Vi startade vråltidigt på salongen på lördagsmorgonen med att förbereda tre modeller som vi hade med oss till mässan och som minglade runt bland besökare för att visa upp sina vackra hår. De ljuvliga klänningarna till modellerna fick vi låna av Zäta Sömnad, Birger Jarls Under och Ateljé Stass.

Det finns lika många uppsättningar som det finns brudar men vårat mål och vår vison var att försöka visa upp något som skulle passa och inspirera många olika stilar och brudar.

Det var väldigt givande dag då man fick tillfälle i akt att prata mer ingående för besökarna om våra olika bröllopsmenyer.

 

 

En bohemisk halvuppsättning som känns helt rätt i tiden och för dig som inte vill ha allt hår uppsatt.
“Slarvigt” på ett ljuvligt somrigt sätt, löst och ledigt sätt. Enkelt att dekorera med färska blommor, pärlor eller glittrande stenar. Allt efter smak och tycke.

En romantisk och avslappnad frisyr. Här med en tiara för att få en lite lyxigare känsla. Tidlöst och väldigt omtyckt frisyr som går att variera i det oändliga beroende på hårtyp och önskemål.

En klassisk stram uppsättning med en lite 50-tals känsla som är något som vi definitivt kommer få se mer av under år 2017.
Även denna går att variera i mängder av utföranden beroende på ansiktsform, hårtyp och önskemål.

Här har vi en mer romantisk och avslappnad känsla men med en tiara för att få det lilla extra.
Här har vi en mer bohemisk halvuppsättning för dig som inte vill ha allt hår uppsatt.