VAXNING
ett smidigt sätt att bli av med oönskad hårväxt!

Vi har en mängd olika vaxer att välja mellan beroende på hårstrået, hudens känslighet och område på kroppen. Hygien och noggrannhet med produkterna är en självklarhet hos oss och du kan känna dig trygg med att våra terapeuter sköter behandlingen på ett ytterst proffsigt sätt.

BEHANDLINGAR & PRISER
Vänligen observera att priserna är “frånpriser”. För mer hårväxt och därmed större produktåtgång och mer tidsåtgång tillkommer ett pristillägg)

Halva ben – hela underbenet & knäet
395 kr

Hela ben – hela underbenet, knäet och hela låret
(bikini ingår ej)
595 kr

Hela ben – inkl bikinilinje
695 kr

Bikinivaxning
395 kr

Armar
395 kr

Axiller/Armhålor
395 kr

Rygg – Över och underrygg (ej axlar och armar)
650 kr

T-shirt vaxning – Rygg, axlar och överarmar
895 kr

Bröst eller mage
420 kr

Fötter & tår
220 kr

VAXNING i ANSIKTET:
Haka eller överläpp
200 kr

Haka & överläpp
395 kr

Om vaxning

Håren bör vara lite längre så att allt följer med vi vaxningstillfället. Minst 5 mm långa och helst inte för långa. Har du rakat mellan vaxningstillfällena kan vissa hår förbli korta mellan de hår som är långa på grund av de olika växtfaserna. För bäst resultat bör man alltså inte raka mellan vaxningarna. När hårstråna börjar växa ut efter en vaxning är de mycket mjukare än utväxten efter t ex rakning. Har man vaxat en längre period och inte rakar emellanåt brukar hårväxten minska något för de flesta. Man får INTE ökad hårväxt efter vaxningar.

Eftersom huden i ansiktet är extra känslig använder vi oss av särskilda produkter för just dess områden.

Inför vaxning

När du kommer för vaxning skall du ha ren hud utan crème på det område du ska behandla. Huden bör inte vara irriterad eller solbränd så att den ömmar. Har du mycket torr hud kan det vara bra att förbereda huden inför vaxningen genom att smörja och fukta upp den dagarna innan. Men helst inte samma dag. Det är bra att peela/skrubba huden inför vaxning, då följer små korta strån med lättare och inåtväxta strån kan lättare komma ut ur huden.

Efter vaxning

Efter vaxningen skall du inte utsätta huden för starka kemikalier, klorerade offentliga bad eller direkt solljus inom 24 timmar.